Då är seriespelet slut för den här gången. Första laget var i Perstorp och spelade filt. Det blev 8 inspelade poäng och en fjärdeplats. Det blev dramatik i toppen av tabellen där till slut Sjöviken stod som segrare med bättre slagantal än Kungälv 2 och Askim. Uddevalla och Åstorp får börja om i tvåan.
Vårt andralag var i Jönköping och gjorde en mycket bra omgång med endast en förlust mot hemmaklubben. Detta bäddade för säkrat kontrakt i tvåan och en slutlig tredje plats. Serien vanns av BGK Jönköping även i den här serien var det slagantal som avgjorde. Tuve och Trollhättan får ta nya tag i Div 3.
Övrigt
Elitserien vanns utav suveräna Uppsala. Ur elitserien ramlade Kungälv och Örebro I Div 1 Norra så var det Sunsvall som gick upp och precis som i södra blev slagen avgjörande.
Resultat Elitserien
Resultat Div 1 Södra
Resultat Div 2 Södra B