Linda vann guld när slagspelet avgjordes idag. Det blev en nervkittlande avslutning när Europamästarinnan skulle koras idag. Linda gick ut som trea inför de avslutande rundorna (1 varv EB och 1 varv betong). Linda smällde till med tävlingens enda 18 varv på EB:n och knapp in några slag på tyskan som även hon spelade ruskigt bra och gick 20. Under betongvarvet krympte avståndet hela tiden och till slut kunde Linda gå förbi och leda med två slag inför bana 17. När sedan Linda spikade bana 18 så var det klart. Ett STORT grattis till guldet Linda! Annelie Lundell gjorde en väldigt bra avslutning med en bra slutrunda på EB:n (20 slag) och följde upp detta med ett 27 varv på betongen. Med den här avslutningen så tog det upp henne hela vägen upp till lika resultat med tyskan och en sudden fick avgöra vem som skulle bli 2:a resp 3:a. Sudden spelet avgjordes redan på bana 1 där tyskan spikade och Annelie hade en boll som smet förbi. Brons till Annelie, grattis.
Nora spelade även hon final och slutade på en sjundeplats. Bernice hamnade precis utanför finalplatsen.
I herrklassen var det också väldigt spännande hela slutvarvet med Stefan Björk i ledartrippeln. Kampen kom att stå mellan Stefan och österrikaren Reinhard Schuster. De höll jämna steg på slutbanorna och sudden skulle avgöra vem som skulle bli Europamästare. Till slut fick Stefan ge sig på bana 4 där österrikaren spikade. Grattis till silvret, Stefan!
Tomas slutade på en 23:e plats i det individuella spelet.
Lagtävlingen avgjordes efter 8 varv igår. Det var på förhand ganska givet att det skulle stå mellan Sverige och Tyskland. Tyskarna skulle visa sig vara lite för och tog hem guldet i både herr-och damklassen. Silver till Sverige.

Imorgon lördag är det dags för cupspel. Alla svenskar på både dam och herrsidan är vidare.

Resultat EM Lag och individuellt