Sol samt en bra genomkörare inför nästa veckas nationella tävling så hade årets upplaga av MOS-KM samlat hela 23 st på startlinjen. Det blev jämnt i de olika klasserna. Herrveteranklassen avgjordes på sudden mellan Roy och Reine. Det blev Roy som gick segrande ur den här striden med ett avgörande på bana 3. I Olboysklassen vann Kari med dagens lägsta resultat över 3 serier 97 slag. Han vann med 2 slag över Janne W.
I oldgirls klassen segrade Linda, damklassen vanns utav Yvonne och i herrjunior klassen vann Anton. I herrklassen så blev det väldigt jämnt inför sista banan mellan Andreas och Erik H. Andreas satte press på Erik med en spik på bana 18 och Erik var tvungen att spela i banan på 2 för att avgå med segern. Erik klarade pressen och satte den på 2.
Tävlingens lägsta enkelvarv blev 29 slag utav Roy.
Ett stort GRATTIS till alla våra nya klubbmästare
Resultaten finns i bif fil

Bilder