Det blev en jättebra start för våra två seriespelslag i helgens premiäromgång av Svenska serien.
1:a laget hade åkt till Olofström och skulle spela filt. En klassisk filtanläggning där banorna är rejält utmanande. I härlig vårsol så inleddes lördagen med tre raka vinster ( Askim, Linjen, Jönköoing). I fjärde matchen var det dags för derby nr 2 mot Kungälv. Där räckte vi inte riktigt till och fick se oss besegrade. Söndagen inleddes mot Kalmar och efter en jämn match avgick vi till slut med segern. Nässjö var nästa motståndare, men en tuff start gjorde att vi inte riktigt kom i kapp utan det helgens andra förlust. I sista matchen var hemmalaget Olofström som stod för motståndet, vi gör en mycket bra match och kan till slut räkna in den femte segern. Totalt 10 poäng och en delad andraplats, leder gör Olofström. Omgång 2 spelas på Askims betong i juni.

Andra laget åkte norrut till Kungälv för att ta sig an deras filtanläggning, i ett lika soldränkt Bohuslän. Eftersom serien endast består av 5 lag så spelas det bara på söndagen. Laget gjorde en mycket bra insats genom att vinna 3 matcher och spela oavgjort mot hemmalaget. Detta gör att vi nu leder Div 2 Södra B med en poäng före Göteborg. Båda våra yngre spelare Alexander och Anton svarade för en mycket bra insats i laget. För vårt andralag så är det hemmaspel nästa omgång på vår EB-bana

Resultat Div 1 Södra
Resultat Div 2 Södra B