Ikväll var det medlemsmöte.
Här kommer lite info från det:

Årets klubb T-shirt finns nu i klubbstugan. Den kommer att ligga här fram till på torsdag därefter gör Lars en gemensam beställning för T-shirt och college tröjan. Intresserad? Ta då vägen förbi och prova ut storlek.

På vår anläggning så händer det lite saker. EB-banan är just nu uppgraderad med stolpar där det ska finnas speltips för allmänheten samt koppar med bollar att låna för de olika varianterna. Om det är så att du har bollar liggande hemma som du kan tänka dej att skänka till EB-banan så tas det tacksamt emot.

Den 22 maj har vi vår EB-tävling, glöm inte att anmäla dej på listan i klubbstugan.

I september kommer Svenska Bangolfförbundet att anordna en utbildningshelg för bl.a domare och tävlingsledare. Klubben är i behov att fler utbildar sig till domare samt tävlingsledare. Är det något för dej, så kontakta lars.josefsson@gullbergsbro.se

Nästa medlemsmöte är den 19 september. Välkomna!