I ett 24 spelare stort startfält avgjordes idag vår egna tävling på EB. En tävling över 7 serier i bra väder. Flest deltagare var det i OTH och det var även i den här klassen som klubben hade flest deltagare. Inför sista varvet så var det två Gullbergsbroare med i toppen, Roger och Kari. Med en stark avslutning på sista varvet lyckades Jens Bergström, Askim, gå förbi Kari och höll undan för Roger och kunde vinna med 3 resp 2 slag. Jens var även totalbäst med sina 167 slag över 7 serier.
I OTD så vann Annelie Lundell, Linjen, efter ett jämnt och bra spel.

Erik A gjorde sin första tävling på EB och kämpade kanonbra alla sina varv och blev klassetta. I UP så slutade Alexander tvåa efter Hårdtons Lukas. Amir på en tredjeplats.
Anton blev klassegrare i HJ och Gunnar Bengtsson, Askim vann Herrklassen. Grattis till alla pristagare!

Resultat
Bilder