Det blev ett bra betong DM för våra deltagare. Klubben hade sju spelare med fördelat på klasserna ungdom, junior, OTH samt OTD. Tävlingen var inte endast för västsvenska deltagare utan flera Div 1 klubbar tog chansen att vara med och det blev hela 67 st spelare till start. Div 1 Södra har ju sin andra omgång här.
Linda blev inte bara DM-mästare i OTD klassen utan hon blev även totalbäst i tävlingen med sina 106 slag (26,5 i snitt). Bernice fick silver i DM.
I ungdoms klassen stod det mellan våran Alexander och Lukas ifrån Hårdton. En tuff start på sista varvet gjorde att Alexander aldrig kom i kapp Lukas. DM-guld till Hårdtons Lukas och silver till Alexander.
I OTH klassen stod det mellan Martin L (BGK Jönköping) och våran Tomas. De var lika inför sista serien men Martin drog det längsta strået och vann till slut med tre slag över Tomas. Tomas tvåa i klassen men DM-mästare. Reine som spelade jämnt hela tävlingen blev bronsmedaljör i DM.
I herrjunior klassen så hade Anton kopplat ett grepp inför sista finalvarvet. Han var aldrig direkt hotade under sista varvet utan kunde till slut vinna med 4 slag före Linjens Sebastian.

DM-medaljer
Guld och silver OTD
Guld och brons i OTH
Silver i Ungdom
Guld i Herrjunior
Silver 3-manna (Linda, Bernice, Tomas)

Ett STORT grattis till alla pristagare

Resultat