En lördag som inleddes med regn gjorde att starten på tävlingen dröjde och tävlingen kortades ner med ett varv.
I oldtimersherr klassen så öppnade Tomas starkt men ett inledande tyngre varv på söndagen grusade segerchansen.Han slutade på en femteplats. I oldtimersherr klassen så skulle det visa sej stå melanom tre spelare, Nora, Annelie och Bernice.Nora spelade stabilt och kunde vinna en komfortabel seger före Bernice. Det blev sjuk slag som skilde klubbkamraterna åt.
I umgdomsklassen skulle det också handla om tre spelare. Henrik från Skoghall, Lukas från Hårdton och vår egen Alexander. Henrik visade upp ett jämnt och bra spel och kunde vinna före Alexander och Lukas.
För våra oldtimers blir det nu hem och ladda batterierna för att åter till helgen bege sig tillbaka till Skoghall och OT-SM.
För Alexander så blir det att packa om snabbt för att bege sig till SM-veckan i Norrköping.
Grattis till alla pristagare i Skoghall

Resultat
Bilder