Segrarna i herrjunior, damjunior samt damer var inte så överraskande. Elias Zachariassen vann för Lukas Larssson, Hårdton och på tredje plats kom Tommy Fröjd, Skoghall. I damjunior klassen segrade Asarums Jasmin Hansson före sin klubbkamrat Wilma Harrysson. På tredje plats Julia Sjöberg, Mosås.
I damklassen ledde Annelie Lundell efter första dagen men Marielle Svensson, Askim gick om med ett stabilt spel och kunde säkert bärga hem guldet.
I herrklassen så blev det väl en skräll. Fredrik Tagesson, Skoghall ledde efter första dagen men efter ett lite högre femte varv tappade han ledningen. Det skulle visa sig att inför sista varvet stod det mellan fjolårs vinnaren Dan Trulsson, Tantogården och Strängnäs Robin Andersson. Med en stark avslutning kunde Robin ställa sig överst på prispallen. Marcus I Andersson, Kungälv slutade trea.
I lagtävlingen så sgreade på damsidan Asarum (Jasmin H, Josefin H, Wilma H). Det innebär inte bara en guldmedalj utan en biljett till årets Europacup.
I herrklassen segrade Tantogården ( Dan T, James L, Elias Z) före Jönköping (Marcus K, Markus N, Patrik J) och Skoghall (Fredrik T, Sebastian E, Andreas E).
Imorgon startar matchspelet och finaler sänds i SVT med start kl.16.00

Resultat slagtävling