Det är dags för avgörande i Svenska serien. Vårt 1:a lag ska ta sig an Kungälvs EB och 2:a laget spelar filt på Göteborgs banor. I div 1 ser det ut som Kungälv har kopplat greppat om segern och en plats i nästa års högsta serie. Marginalen är 4 poäng till tvåan Olofström och trean Nässjö. Vi är ytterligare två poäng efter men med en god chans att hamna på medaljplats. Förra omgången gjorde Alex debut i A-laget och den här omgången har UK valt att ta med Anton som därmed också gör sin debut i A-laget.

Andra laget har gått obesegrade hittills i serien 7 vinster och en oavgjord. Marginalen till tvåan är 6 poäng och det ser bra ut för att ta hem serien i år. I andra laget så är till den här omgången Reine tillbaka med en mycket bra insats i 5-manna laget i bagaget som tog brons i Skoghall.
Elitserien avgörs på Sjöviken kluriga EB. Ska Uppsala lyckas komma i kapp Skoghall? Skoghall leder med fyra poäng och Uppsala behöver alltså hjälp av något annat lag för att det ska bli en avgörande match i sista omgången.
Du följer tävlingarna på plats eller via länkarna ovan