Bernice och Linda fick med sej ett EM-silver från lagtävlingen som avgjordes i torsdags. Det blev bara ett slag som skiljde mellan Tyskland och Sverige. Herrarna vann väldigt överlägset iår, det var aldrig någon diskussion vart guldet skulle.
Idag var det dags för final i det individuella slagspelet. I finalen slutade Bernice och Linda 7:a resp 8:a. Vann gjorde Annelie som med ett stabilt spel kunde hålla undan för de vilt jagande tyskorna.
Herrtävlingens individuella spel skulle handla om Sverige, Sverige och Sverige. Med mycket stabilt kunde Daniel Ågren (Södertälje) vinna före Stefan Björk (Skoghall) och Morgan Munter (Sundsvall). Även 4:e och 5:e plats belades utav svenskar, Magnus Westerberg (Tyresö) och Stefan Viberg (Örebro).
Ett STORT grattis till alla medaljörer.

Imorgon är det dags för matchspel. Länk hittar du i online rutan.