Idag var det sags för cupspel. Redan i kvartsfinalen så fick våra två lag mötas. Det blev en jämn match och avgörandet kom inte förrän på andra sudden banan. Där skulle det visa sig att lag 2 var starkast.
I semifinalen så var det dags att ta sig an hemmalaget Göteborg. Det här blev oxå en jämn match som gick till sudden. Göteborg gick på knock redan på bana 1 med 3 raka spik och kunde därmed nå finalen.
Även den tredje matchen för dagen skulle visa sig bli lika jämn som de två andra för lag 2. Efter 18 spelade banor så var det lika mellan oss och Kungälv och bronsmatchen fick avgöras i sudden. Alltså tredje raka sudden för vårt lag och den här gången blev det vinst igen och bronspengen var säkrad.
I laget spelade Bernice, Janne W, Per, Kari och Lennart.
I finalen så blev det fjolårssegraren Skoghall som skulle visa sig vara starkast mot hemmalaget Göteborg.
1. Skoghall
2. Göteborg
3. Gullbergsbro 2

Resultat, kval
Resultat, cup
Bilder