Foto: Agneta H
Årets Mix-SM spelades på filten i Jönköping. Klubben hade två par med i Oldtimers klassen. Bernice/Kenth lyckades bäst i år med en 5:e plats. De var länge med i medaljstriden men tyvärr så blev det lite tyngre varv 6 och 7 för paret med en frukost som gjorde sig påmind. Paret lyckades dock komma igen sista varvet och avsluta med ett 27 varv vilket förde upp dom på prisplats. Vårt andra par Linda/Lars hade en tung lördag som var svår att rädda upp, paret slutade precis utanför finalplats. Klassen vanns utav Örebros Marie-Louise & Lennart.
Foto: Agneta H
I den Öppna klassen så blev det omkastningar sista varvet. Marielle/Patrik ledde i stort sett hela tävlingen men på sista varvet gick Laura/Markus om och kunde vinna med tre slag.
Grattis till alla pristagare.

Resultat
Bilder, klubben
Bilder, SBGF lördag
Bilder, SBGF söndag