Solen som utlovades i Västsverige tog nog en annan väg. Förmiddagen för laget i Trollhättan var idel regn och massa avbrott, dessutom ska man spela 5 matcher på en dag och det blir tufft. Kanske ska man redan börja på lördagen med en omgång? Har ju en tendens att bli ganska sent och en del lag ska resa en bit … Det blev fyra poäng för vårt lag den här helgen
Resultat Div 2 Södra B

1:a laget har varit i södra Sverige närmare bestämt i Malmö. Under tävlingsdagarna har det varit gott väder. Laget samlade ihop tio poäng och ligger på en tredje plats i tabellen. Sjöviken leder serien med 4 poäng före Malmö och oss, där Malmö har bättre slagantal. Nu gäller det att ladda för omg 2 som spelas på Askims betong.
Resultat Div 1 Södra
Elitserien spelade sin filtomgång i Örebro. Skoghall har redan tagit kommandot genom att vinna alla matcher i helgen.
Resultat Elitserien