Det blev full pott för 1:a laget i Askim med 14 poäng. Detta gör att vi är nu endast är två poäng efter Sjövilen inför tredje och sista omgången. Mycket bra och stabilt lagspel. Lördagens 5 matcher var torra medans söndagens två matcher innebar skrapande,torkande men ändå så kanade bollen iväg eller spann loss. Inför omgång 3 så leder Sjöviken med 2 poäng före oss samt att det är hemmaplan för Hässleholmslaget.
För vårt andralag innebar det ”hemmaplan” på vår EB-bana. Regn i stort sett hela söndagen vilket innebar en mycket svårspelad bana där det aldrig blev riktigt torrt. Det blev tre vinster och två förluster. Laget kämpade verkligen hårt i varje match med att hålla banor torra och spelbara. Sista omgången spelas på Askims betong.
Ett stort TACK till Putte och Bengt för att ni skötte tävlingen.
Resultat Div 1
Resultat Div 2
Bilder Div 1 & Div 2