I Oldgirls klassen så blev Linda för svår för övriga motståndare och 2:an (Anneli Lundell) var hela 32 slag efter. Trea slutade Birgitta Malmgren Ö-vik. Linda var totalt 4:e bäst i hela tävlingen med 32,5 i snitt på 8 varv.

I Herrveteran klassen skulle det visa sig att kampen om bronspengen skulle stå mellan bröderna Njord. Lillebror Roger avgjorde med att avsluta med två spik och kunde vinna med 1 slag. Lennart J Örebro tog 4:e raka SM-tecknet i följd och med ett mycket imponerande spel. Tvåa slutade Peter S, Sundsvall.

I Oldboys klassen hade vi två spelare i final Örjan och Bengt som till slut slutade på 19:e resp 20:e plats. Vann gjorde Peter E, Sjöviken, 2:a blev Mikael K Tyresö och Per-Olof I, Sjöviken trea.

I Damveteranklassen var Lena N, Sjöviken helt överlägsen. Tvåa slutade klubbkompisen Linda I och Ulla-Britt H, Enköping trea

GRATTIS TILL ALLA VÅRA MEDALJÖRER SAMT PRISTAGARE

Bildgalleri OT-SM