Första laget begav sig den här helgen söderut för seriespel på den gamla flygplatsen Bulltofta. Underlaget var EB. Det blev endast en förlust och den kom i första matchen mot Olofström. Sedan 6 raka segrar vilket gör att vi toppar tabellen med 26 poäng. 10 poäng före 2:an, 3:an och 4:an (Olofström, Malmö, Nässjö). Serien avgörs på Nässjös filt i juli.
Vårt andra lag hade den här omgången hemmaspel på klubbens EB-banor. En söndag som inledde med uppskjuten start och regn av och till fram till kl.14. Efter det så kom solen fram och omgången kunde färdigspelas, men det blev en lååånnnggg dag. Laget tog 6 poäng och ligger nu på en tredje plats 5 poäng efter ledande Borås. Sista omgången spelas på filt i Myresjö.
Ett STORT tack till Maria, Bengt, Vera, Erik och Pauline som såg till att resultaten kom in samt såg till att det fanns nybakat bullar.

Resultat Div 1 Södra
Resultat Div 2 Södra B
Elitserien
Resultat Div 1 Norra