Då har äntligen finalen i Piratligan spelats.Oj oj vad spännande det blev. i alla klasserna.Först var det 2 finalvarv som 2 i varje klass gick vidare till Solvalla finalen.
I Ungdomsklassen blev det favoriten Ester Eriksson som vann, efter ett lysande spel.Med sig till solvalla finalen från ungdomarna fick hon Vincent.Om tredje platsen var det mycket jämt men den lyckades Sam knipa.
I B-klassen var frågan, skulle någon kunna stoppa Robert?Svaret blev ja, delvis tack vare sig själv, ett mindre lyckat första varv gjorde attRobert fick nöja sig med en andra plats efter en ”Sudden” mot Maria,  men Joel spelade som en välstämd orgel och vann.
I A-klassen var det uppgjort för en rejäl kamp, det va VM, SM och KM vinnare som skulle göra upp.Där visade Mats upp ett mycket fint spel och vann före Kari och tredje platsen denna gången fick Milan nöja sig med.
I Superfinalen var det alltså Ester, Vincent, Robert, Joel, Kari och Mats.Ester började starkt men sedan växlande det lite mellan Kari, Ester och Robert, men efter bana 8 såvar Kari överlägsen och vann även i år Solvalla Finalen, varvet gick han på 28 slag och vann med flera banor.
Lite bakgrundsfakta om i år.324 enskilda starter, snitt på 27 per tävling60 olika personer har deltagit.25 slag är bästa enskilda varvet, KARI HAKALA56 slag är bästa resultat på en deltävling, KARI HAKALA
Och själv vill jag bara tacka alla som varit med och hoppas vi kan köra på även 2020.Vi ses på en bangolfbana här ute i universumet.
//Er Pirat Black Beard

Finalresultat