Välkommen till Gullbergsbro, Daniel

Berätta lite kort om dej själv, arbete/studier/andra fritidsintressen förutom bangolf

Jag arbetar just nu på ett hunddagis, mina fritidsintressen är att kolla på fotboll, vara med min hund, träffa mina kompisar och kolla på serier.

Varför valde du Gullbergsbro ?

Jag valde Gullbergsbro för hjälpa ungdomarna i klubben att utvecklas till bättre bangolfspelare, mitt mål med bangolfen ändrades rätt så mycken när jag hjälpte till med u-sm som gick på Gullbergsbro i somras, då blev jag mer och mer intresserad av att hjälpa ungdomar inom sporten.

Hur ser du på din bangolfsäsong 2020?

Om man ser till det individuella så är det så klart att spela så mycket jag kan och utveckla mitt spel ännu mer, sen att utveckla våra ungdomar så mycket som möjligt och få åka med och hjälpa dem på de tävlingarna som kommer speciellt u-sm 2020.

Främsta meriter inom bangolfen

Det är ju att jag tog pallplats på SAGM i Gullbergsbro detta året

Fem snabba frågor, vad väljer du:

Pizza vs Thai

Fotboll vs Ishockey

IDOL vs Så mycket bättre

Coca Cola vs Fanta

EB vs Betong