Först vill jag säga välkommen till Gullbergsbro

Jag får tacka så mycket!

Berätta lite kort om dej själv, arbete/studier/andra fritidsintressen förutom bangolf

Jag är 19 år gammal och jag jobbar på Volvo personvagnar i Olofström. Oerhört sportintresserad där jag främst följer fotboll och hockey, lagen jag följer mest är Blåvitt, Manchester United och HV71.

Varför valde du Gullbergsbro ?

Jag valde Gullbergsbro för att få spela i elitserien vilket jag alltid velat. Sedan vet jag även att det satsas ungt här i denna klubben vilket jag tycker är bra. Känner många i laget sedan innan vilket även det gjorde det enklare att gå hit, att få spela på den högsta nivån med sina vänner.

Hur ser du på din bangolfsäsong 2020?

Mitt viktigaste mål är att vi i Gullbergsbro minst klarar kontraktet i elitserien, vilket jag tror vi ska klara av. Svenska Cupen inne i Asarum kan vi gå riktigt långt i. Individuellt sätt så har jag inte så många, spela så bra bangolf som möjligt och kanske prova på U23-landslaget ifall jag skulle bli uttagen till det.

Främsta meriter inom bangolfen

NM guld individuellt och i lagspel 2018, JVM-silver i lag 2018, JEM-silver i lag 2019, bronsmedalj från inomhus-SM 2017 och sen även 2 silvermedaljer från USM.

Fem snabba frågor, vad väljer du:

Pizza vs Thai

Fotboll vs Ishockey

IDOL vs Så mycket bättre

Coca Cola vs Fanta

EB vs Betong

Tack för intervjun och lycka till med spelandet