Jag hade bjudit in till en skoj tävling för andra året i rad nu.Det kom hela 23 spelare från 4 klubbar och i alla kvalitéer som spelare.Jag lottade ihop oss i 6 grupper om 4 spelare, ja endast 3 i den ena.Det var Tigrar med vässade klor, det var comebackande spelare med Spetz kvalitéer, unga, gamla, män, flickor mm
Gruppvinnare blev följande: Staffan Lundblad, Henrik Arvidsson, Milan Bilen, Johanna Björkebro, Carl-Johan Spetz
Bästa 2:or vidare till huvudcupen blev Lennart Timskär, Maria Möller
Här blev det lite oväntat final mellan en väl spelande Carl-Johan Spetz efter 7års uppehåll och en ny kämpande Tiger Johanna Björkebro.Finalen blev jämn och när båda var i mål ryktades det om sudden, dock blev det inte så då en felräkning gjorde att Johanna stod som segrare.
I ”Nisse” finalen blev det pappa tiger som slog en väl kämpande Isabell.
TACK alla för att ni gjorde min annandag jul till något riktigt kul.
God Fortsättning önskar Staffan Lundblad

Resultat