Rapport från SLUTSPELET på EB:n:
Efter en kamp mot vädret som har sett ut att bli minst sagt dåligt, lyckades vi genomföra alla fyra varven med endast ett litet regnavbrott.

Ungdom
Där blev Ester vinnare tack vare sitt jämna spel.Isabell kämpade tappert efter att börjat lite trögt, men det räckte inte riktigt.Idag fick inte Rebecka eller Vincent till det riktigt, men dom är revanschsugna till nästa år.
B-Klassen
Där vann Mats A. på sin jämnhet, även om Linda C. utmanade ända in i mål.Trea blev mamma Maria som avslutade med en snygg 25:a
A-klassen
Här visade Lennart T. direkt vad skåpet skulle stå, han vann bekvämt.Tvåa blev dagens överraskning Staffan, han fick till ett jämt och bra spel.Kari kämpade och avslutade med två fina 23:or men fick se sig slagen av Staffanmed ett slag, i kampen om 2:a platsen.
Nu väntar några KM, avslutningen på Piratligan, DM, U-SM och SAGM.Ses på en anläggning när ni minst anar det.
// Staffan

Resultat