Landslagslägret 23-25 okt 2020 flyttas fram.

Sportkommittén har tagit beslut om att flytta fram sitt Landslagsläger i Eskilstuna den 23-25 oktober 2020 till våren 2021.

Onsdag den 21 oktober publicerade Riksidrottsförbundet (RF) Folkhälsomyndighetens information om skärpta restriktioner i Uppsala län. RF uppmanar förbund och föreningar att skapa goda möjligheter för föreningar, idrottsutövare, ledare och domare att göra kloka val av för att minska risken för smittspridning utan att det får ekonomiska eller idrottsliga konsekvenser.

Sportkommittén har även under de senaste dagarna fått flera avhopp till lägret på grund av den ökande smittspridningen av covid-19 i landet. Sportkommittén har därför tagit beslut om att flytta fram lägret för att kunna ha så många deltagare som möjligt vid ett senare tillfälle istället./Skribent: Mats Nilsson