Nu är vår nya epost adress öppnad för att anmäla sig till tävlingar som ska registreras i HCP-online. Du anmäler dig och betalar sedan själv in startavgiften till arrangerande klubb/förbund. Adressen är: anmalan@gullbergsbro.se. Har du inte möjlighet att maila, ring Reine.

Kari låter meddela att Enjoy-häftet förväntas komma i början på november. Är du intresserad av att köpa?, meddela Kari.

Julklappsbekymmer? Då kanske Ravelli-kudden kan vara något. Nu har klubben under en begränsad period (t.o.m 15 november) en egen Ravelli-webbshop. Du beställer allt via den och sköter betalning m.m. där. Nytt för i år är också Ravelli Miljö, som erbjuder städmedel, diskmedel, tvål m.m. Inget att vänta på beställ dina julklappar redan idag!

Webbshop Ravelli-kläder, accessoarer m.m.

Webbshop Ravelli-miljö

Serieindelningen för seriespelet inomhus är klar. Det blir sex lag i Div 1 och lika många i Div 2. Lagen i Div 1 är: Gullbergsbro 1 & 2, Göteborg, Nässjö, Jönköping samt Skoghall. I div 2 spelar: Gullbergsbro, Askim, Uddevalla, Borås, Tuve samt Warberg.

Tyvärr måste vi meddela att det traditionsenliga julmötet blir inte av i år, p g a covid-19. Tanken är att bjuda in till en annan form av möte i höst eller till våren. Håll utkik på nyhetssidan!