Serieindelningen för 2021 är klar. SBGF skriver följande på sin hemsida:

Förändringar gjorda sedan preliminära spelprogrammet.

  • Haga och Borås byter spelomgångar i Div. 1 Södra.

OBS! att det är speciella upp- och nedflyttningsregler för 2021 p.g.a. införandet av Elitettan 2022.

Starttider: 09:00 i alla serier och alla dagar förutom Div 2 Norra A. Elitserien och division 1 spelar lördag och söndag. Division 2 och 3 spelar enbart söndag (Om inte annat är överenskommet). Div 2 Norra A innehåller 7 lag och startar på lördag kl 12:00 med 2 eller 3 omgångar för att sedan spela resterande omgångar på söndagen med start kl 09:00.

Träningsavgift per lag och officiell träningsdag (dag före 1:a tävlingsdag) för 2021 är 900 kronor.

Klubbar som tilldelas seriespel har ansvaret att till SBGF:s kansli, senast 14 dagar efter att den slutliga serien presenterats, anmäla vilken tävlingsledare som ska ansvara vid hemmaomgången. Om behov av förändringar uppstår ska detta skyndsamt anmälas till kansliet. Om inte detta sköts, att tävlingsledare inte anmäls till kansliet, eller att inte tävlngsledare finns på plats under tävlingen kommer vite (3500 🙂 enl dokumentbank att faktureras klubben.

Protester mot serieindelningen ska göras inom två veckor.

Alltså senast den 16 februari. Därefter fastställs serieindelningen definitivt.