SBGF har nu lagt ut ett spelprogram som gäller from juli. Vi startade ju med att ha en anmälningsmail i oktober 2020 för inomhustävlingarna. Vi kommer att prova att köra den utomhus och sedan göra en utvärdering. Under året kommer vi dock ha kvar listor i klubbstugan som man kan skriva upp sig på. Tisdagen innan tävling är sista anmälningsdag, om inget annat anges. Anmälningslistor kommer att finnas from söndag 20 juni i klubbstugan.

Anmälningsmailen: anmalan@gullbergsbro.se

Spelprogram SBGF 2021

Inbjudan U-SM

Inbjudan SAGM

Piratligan och KM

Igår spelades det piratligan och det innebär oxå lite semester från MOS:en men redan den 22 juni startar kvällstävlingar på EB:n.

Resultat från gårdagens piratliga samt aktuell poängställning hittar du här.

Vi vill oxå påminna om MIX-KM på söndag samt KM-weekend i juli. Inbjudningar till KM hittar du här.