Nu ser det äntligen ut som det är vår i sikte. Vi öppnar på fredag och sedan är det öppet varje dag kl.10-21 enda fram till mitten av september.

En del nyheter i kioskutbudet, i år finns mjukglass och slush i sortimentet.

Den populära Piratligan som Staffan sköter med den äran, kommer fortsatt spela på tisdagar och vi kommer att göra ett test med att stänga MOS:en kl.19.00 under våren. Piratligan info plus inbjudningar hittar ni om ni klickar på Piraten.

City Golf Tour kommer att spelas med likadan boll under året, så är man med en tävling kan man använda den på samtliga tävlingar. Klubben har bokat upp några träningsbollar och de kommer att finnas from fredag i klubbstugan. Kostnaden för bollen vet jag inte i skrivande stund, återkommer om det.

Den 19 april kallar UK till spelarmöte med start kl.17 i klubbstugan. Då kommer utomhussäsongens seriespel vara i fokus.