I helgen spelades City Golf Tour del 3 på vår MOS-bana och klubben hade många till start. Totalt antal startande i tävlingen var 38 st.

I bredd klassen tog Jonny Jänsby en till slut betryggande seger med 10 slag före klubbkompisen Maria Möller. Jonny spelade väldigt jämnt under de 7 varven och tittade 31,9. Platserna 3-5 fick avgöras på sudden. I klassen så kom 6 gullbergsbroare bland 8 första.

Prisplatser i Bredd:

  1. Jonny Jänsby
  2. Maria Möller
  3. Christer Timvik
  4. Rebecka Johansson samt Christer Söderqvist
PRISPALLEN BREDD

I Elit-klassen så svängde det i toppen under de två dagarna. Inför finalvarvet så ledde Henke Arvidsson med 3 slag före klubbkompisen Tomas Sennerby samt Gunnar Bengtsson, Askim. Bakom dessa så ville även Mats Eisenschmidt, Askim samt Linda Lundberg vara med och jaga prisplatser. Henke hade ett tufft sista varv med många på koppkanten och gick in på 36 slag vilket öppnade upp för Gunnar och Tomas, där det skulle visa sig att Gunnar med ett fint sista blått varv kunde vinna över Mats E och Tomas med två slag. Precis efter hamnade Linda och Henke. Mats och Tomas fick spela sudden om plats 2 & 3, och med en spik på bana 5 så drog Tomas det längsta strået. Gullbergsbro hade 4 spelare bland 8 främsta i Elitklassen.

Prisplatser i Elit:

  1. Gunnar Bengtsson, Askim
  2. Tomas Sennerby
  3. Mats Eisenschmidt, Askim
  4. Linda Lundberg
  5. Henke Arvidsson
PRISPALLEN ELIT

TACK till MOS-alliansens Fredrik och Eddie som gjorde en grym insats med tävlingen samt LIVE-sändningar plus lite till.

RESULTAT

LEADERBOARD City Golf Tour

Ett STORT grattis till alla pristagare i City Golf Tour