ja det var spelplatserna för våra lag i Elitserien samt Div 2 Södra B, men även i Uddevalla hade vi deltagande.

I Olofström var det en kylig början av dagen, och det var derby direkt mot Kungälv. En match som böljade lite fram och tillbaka men när sista banan var slagen så blev resultatet oavgjort. Under lördagen blev det även spel mot Jönköping, Skoghall samt Uppsala. Det blev vinst mot Jönköping men mot de två förhandsfavoriterna i att ta hem seriesegern fanns inget att göra den här omgången. Söndagens spel inleddes mot Tyresö, här spelade laget sitt lägsta varv i helgen och det blev en ganska komfortabel seger. Andra matchen var mot Tantogården och här var det verkligen svängigt. Laget tappade en hel del slag och det såg ut som matchen skulle vara förlorad, men ett vilt kämpande gjorde att matchen vändes till vår fördel och det skilde endast ett lag när nittio banor var spelade. Sista matchen var mot arrangören, som vi har mött ett antal ggr i Div 1. Idag tog Olofström taktpinnen direkt och släppte aldrig in våra i matchen.

Totalt blev det sju poäng inspelade den här helgen och en tredje plats i tabellen. Nästa omgång spelas hemma hos oss, på vår EB-bana. Resultat

I Nässjö spelade under söndagen vårt andra lag. Det blev tre inledande vinster mot Tuve och Warberg. När det var dags för Jönköpings matchen så blev det en jämnare match än de två inledande och till slut vann laget med minsta möjliga marginal, 1 slag. Fjärde matchen speladesmot hemmalaget Nässjö och här skulle det till slut bli hemmavinst med 5 slag. Sista matchen ställdes laget mot Göteborg och det blev verkligen en kvällsmatch, sista slaget spelades in efter kl.19. Hur gick det i matchen? Jo det blev en vinst i sista och totalt 8 poäng inspelade i helgen och delad serieledning med Jönköping. Resultat

Vi hade även deltagande i Div 3 Södra som spelades i Uddevalla. Det var Staffan som hade tagit sig till Bohuslän för att döma MOS:en.