Mycket arbete har lagts ner på våra EB-banor inför stundande hemmaomgång. Målats, spacklats, justerats allt för att banorna ska vara i bra skick. Ett stort tack till Roger & Reine som har fixat och tack till Linda som sett till att miljön runt om banorna har varit trivsam.

Lördagen bjöd på fint väder fram tills kl.17.04, då bröts det för dagen och omg 5 hade påbörjats. Lördagens spel bjöd på två knappa förluster med endast 2 slags skillnad efter 90 spelade banor. Laget fick med sig 4 poäng och var rejält revanschsugna inför söndagen. Söndagens första match blev mot Tanto men där rann slagen iväg och Tanto kunde enkelt vinna. I sista matchen ställdes vi mot Olofström och här tog laget kommandot direkt och fram till 70 spelade banor med 5 slag men med någon 3:a och flera 2:or så var helt plötsligt Olofström ikapp och förbi. Men vårt lag kom starkt igen och kunde vinna med 3 lag. I helgen blev det 6 inspelade poäng. Det lag som gjorde en stark frammarsch i tabellen var Tantogården, hela 12 poäng vilket förde laget från 8:e plats till en 3:e plats.

Ett stort tack till Maria & Bengt som skötte tävlingen galant och Staffan som gjorde en som vanligt mycket bra domarinsats. Tack oxå till alla er som kom och hejade på vårt lag.

Resultat och Tabell

Foto

SBGF rapport