Under söndagen avgjordes Betong DM i Askim. Klubben hade en deltagare med och det var Jonny som spelade i herrklassen. Han slutade på en fin 2:a plats med bl.a herrklassen lägsta varv 27 slag.

Resultat Betong DM

Isabell, Roger och Lars har anlänt till svensk mark igen efter att ha tillbringat nästan 14 dagar i Tyskland på OT-VM. Det var en väldigt varm resa med snitt temperatur 33 grader. Lägg därtill att banorna låg nedsänkt så näst intill ingen vind alls. Det svenska herr laget tog hem en silverpeng efter ett väldigt överlägset Tyskland. Individuellt var det en sjätte plats som bäst i herrklassen slagspel och en åttonde plats i damklassen. I matchspelet var det Martin L som lyckades bäst av de blågula, han nådde en kvartsfinal.

Resultat OT-VM

Slagspel & Matchspel

Rebecka har också kommit hem från sin varma resa i Tyskland med juniorlandslaget. Tyvärr inga medaljer med hem denna gången. Laget slutade på en fjärde plats. Inviduellt blev det en 14:plats och i cupen blev det en åttondelsfinal. Tillsammans med Anton E så blev det en 9:e plats i mixed-tävlingen.

Resultat JVM

Slagspel, Matchspel & Mixed