Då var seriespels helgen till ända. I Borås så spelar ju två st divisioner 2 & 3 så spelet startar redan under lördagen. Vårt lag tog totalt 11 poäng och befäster därmed första platsen. Marginalen till tvåan och trean är tre poäng. Det kommer bli en spännande sista omgång i Alelyckan.

Rapport från Staffan

Vi är fortfarande serieledare efter en stabil laginsats i Borås i helgen.Visst vi gick inte rent och förlorade 2 matcher denna gången men vi spelade stabilt och kämpade som ett lag tillsammans.Isabell, Lennart och Anders tog det tyngsta ansvaret och spelade alla 8 matcherna.Staffan, Maria och Kari delade på resten. Isabell skall ha lite extra ”cred” för sin mycket kyliga avslutning på sista matchen där hon stod pall och avgjorde omgångens finalmatchmed en säker ”löm” på bana 17 när hennes motståndare slog en 3:a, och sedan helt iskallt satte bana 18 med en spiik och vi vann med 2 slag på helgens lägsta lagvarv 166, ja Borås hade ett lika lågt. 
Tack för i helgen! 
// Er lagansvarige i 2:a laget Staffan 
OBS!!! Den 12/2 tänkte vi som spelade i 2:a laget åka upp och träna i Vänersborg, finns det fler som är intresserade, hör av er till Staffan.

Resultat Div 2 och 3

Foto (Tack till Staffan)

Div 1 spelade även dom filt men i Jönköping. Det blev totalt 5 poäng den här helgen och fortsatt en tredje plats i tabellen.

Resultat Div 1

Passar på att påminna om årsmötet den 27 feb. kl.19