I helgen spelades det distriktslags tävling. Sedan några år tillbaka heter den Snöflingan och i år gjorde vädret så att namnet spelade väl in med hur det såg ut på vägarna till Borås, snöblask.

Klubben hade 3 spelare med i Västs regi plus 2 st ledare med sig från klubben, Maria och Linda. Isabell och Rebecka spelade i ett juniorlag tillsammans med Melker och Ester, båda från Uddevalla. Var en jämn tävling där vårt Väst lag fick spela sudden om tredje platsen, vilken de senare vann. Under söndagen spelades det ett individuellt varv och med ett mycket bra varv på 27 slag av Isabell så slutade hon på en 2:a plats i junior klassen.

I ungdomsklassen spelade 3 st från Väst, dels våran Tea samt Joar & Melker från Uddevalla. I år blev det alltså inget rent Väst lag utan Joar och Tea ingick i andra konstellationer. Teas lag slutade på en tredjeplats. I det individuella spelet hamnade Tea på en fjärdeplats och Melker blev trea.

Resultat Snöflingan

Foton (Tack till Maria)