4 spelare deltog i City Golf Tour uppe i Sundbyberg. Staffan i B-klassen och Mille, Tomas och Mats E i A-klassen. Det var väldigt mycket blåa varv den här helgen. Segraren i A-klassen Rikard Lockner tittade 24,3 i snitt på de 6 varven. Dessutom hade han tävlingens lägsta varv på 21 slag!

Detta var första deltävlingen i City Golf Tour och den hade samlat 92 spelare totalt.

I B-klassen kom Staffan på en fin 6:e plats med strax över 30 i snitt. När det gäller A-klassen så blev Tomas bäst på en 22:a plats med 27,5 i snitt, Mille hamnade på plats trettio med strax över 28 och Mats blev 44:a strax över 29 i snitt.

Resultat

Galleri med foton, tack till Staffan för bilderna från Sumpan

Under söndagen spelades det även tävling i textiliernas huvudstad, Borås. Klubben hade 8 spelare med. Tyvärr var startfältet inte så stort den här gången. Hade man kanske kikat in på vädersidorna. Det var ett riktigt busväder och tävlingen kortades ned till 2 varv i stället för tre.

Jonny segrade i B-klassen, Alex slutade tvåa i A-klassen efter sudden och i C-klassen slutade Anneli trea.

Resultat