Om vi börjar i Jönköping, dit vårat första lag hade styrt kosan för omgång 1. MOS var underlaget så här i premiären av Elitettan. Träningen under torsdagen och fredagen var bra, men svårt att veta hur långt resultaten skulle räcka mot övriga lag. Det skulle visa säg att det skulle räcka väldigt långt- Det blev 4 vinster under lördagen och under söndagen började det med två vinster. Sista matchen blev en liten seriefinal mot Jönköping, där det skulle visa sig att hemmalaget var lite bättre. Totalt 12 poäng och en andra placering med några fler slag en JKPG. Under lördagen lyckades Henke gå ett makalöst 20 varv.

Resultat Elitettan

Nästa stopp blir Uddevalla och till andra laget. I Uddevalla var det likt Elitettan MOS som var underlaget. Lördagen startade med en seger men sedan blev det lite grus i maskineriet och två förluster. Laget kom igen i den fjärde matchen och avslutade med två segrar. På söndagen blev det ytterligare vinster, totalt 10 inspelade poäng och ensam serieledning på tio poäng, tätt följda av Asarum, Nässjö och Haga alla på nio poäng.

Resultat Div 1 Södra