Klubben hade 8 spelare till start i SM och när lagspel och de individuella medaljerna i slagspelet skulle delas ut så tog alla våra medaljer. I damjunior klassen ledde Rebecka inför slutrundan men ett par tvåor i slutet gjorde att Alva Kvarnström, Ö-vik kunde ta in och ta sig förbi. Isabell höll undan för de bakomvarande och kunde ta en tredjeplats. Silver och Brons i damjuniorklassen.

I damklassen så ledde Linda från start till mål, och kunde vinna med god marginal före tvåan Julia S, Skoghall. Lite mer spänning bjöds det på av Anneli men hon avslutade perfekt och höll undan för Johanna L, Uppsala. Guld och Brons i damklassen.

Damerna skulle försöka försvara sitt guld i 3-manna från förra året, och visst gjorde man det över de 6 varven. Vinstmarginalen blev hela 37 slag. I laget spelade Isabell, Rebecka, Maria & Linda. I och med vinsten är laget även kvalificerat till Champions League i Italien.

På herrsidan var Jonny på en tredjeplats när det var dags för finalrundan. Det blev lite grus i maskineriet i början och precis innan hade Lukas O, Skellefteå gjort ett kanonvarv på 20 slag. Jonny kämpade hela vägen och låg länge på särspel med Lukas men en tvåa på de sista banorna gjorde att han slutade på en fjärdeplats. 4:e, 11:e och 15:e plats i herrklassen. (Jonny, Mats J och Anton)

Även i herrklassen så spelades det 3-manna lag. Här lyckades våra herrar ta hem ett brons.

När man summerar så blir det så att alla 8 spelare får kliva upp på dagens prispall. ETT STORT STORT GRATTIS TILL ER ALLA!

Resultat

Foto

Om du vill uppleva finalvarvet igen kika här SM-veckan Umeå SVTplay FINAL

NYHET SBGF

Imorgon söndag är det dags för matchspelet

Matchspelet