Imorgon startar U-SM i Uddevalla. Alla ungdomar kommer imorgon spela två varv MOS. Det är hela 42 st ungdomar till start. Den största klassen i år är PA med 15 st till start, däribland klubbens Viktor T. Klubben har även deltagande i FC, där Tea P spelar.

Både Viktor och Tea deltar i var sitt lottat 3 manna lag. Tea spelar i lag, Herrestad, med Matteus L och Elin S och Viktor ingår i lag Kapelle, med Wille och Joel.

Som säg bör var det i eftermiddags invigning och det bjöds på saft och bulle. Undertecknad hann inte i tid, pga köer på E6:an i det något blöta väglaget. Men det var lite info om tävlingen och alla hälsades välkomna. Många åkte till sina boenden eftersom det regnade en hel del, men det var någon/några enstaka som trotsade regnet =) …

Du följer tävlingarna via länken i online-rutan eller direkt på plats med start kl.08.30

Lycka till på U-SM, Viktor och Tea!