Idag spelade juniorer färdigt sitt lagspel och det individuella slagspelet. Det blev en fin fjärde plats till Rebecka och det blev även en fjärde plats med laget. Herrjuniorerna slutade på en tredjeplats med laget, individuellt så blev Anton E, Skoghall bäst av svenskarna med en 7:e plats. Imorgon fortsätter juniorerna med MIX och Rebecka spelar ihop med Elias Elfing.

MIX

I Porto så spelades lagtävling färdigt under torsdagen. Herrlaget spelade upp sig under dagen och slutade på en tredjeplats. Damlaget hade det lite kämpigare idag och slutade på en 6:e plats. Imorgon avslutas slagtävlingen och bland damerna är det Linda som ligger på en 5:e plats och bland herrarna är det Peter E, Skoghall som ligger på en åttonde plats. Bland de femton första spelarna så skiljer det 12 slag mellan 1:an och nr 15, oerhört jämnt.

Individuellt