Då var SAGM avslutat för den här gången. Totalt 84 spelare har gjort upp om pallplatserna. Vädret bjöd på strålande sol under lördagen, söndagen molnig och lite kyligare och ett par droppar regn men det klarade sig från att bli mer nederbörd.

Från klubben deltog hela 31 spelare. Det skulle spelas tre varv lördag och tre varv söndag plus en superfinal. Eftersom det tre varven på lördagen tog tid och inte färdiga förrän kl 17.00, togs beslut att korta ned tävlingen med att ta bort superfinalen.

Det skördades många medaljer till klubben och flera av dessa i den ädlaste valören genom Jessia J (DAM), Rebecka J (DJ), Tomas S (OTH), Linda L (OTD) samt i 3-manna genom Robin A, Kari och Mille). Dessutom flera silver och brons medaljer.

Det skulle visa sig bli en jämn kamp i de allra flesta klasserna. Den som gick lägst på de 6 varven var Gunnar B (Askim)och därmed vann han även vandringspriset bäste herr och Rebecka J bästa dam. Gunnar vann också en start till 2024 års WAGT.

Samtliga resultat finns här

Till sist vill vi tacka alla deltagarna i tävlingen, Maarit som var speaker, ”Laban” som forbundsrepresetant, Maria & Bengt som hade koll på telefonerna/tävlingen samt. medlemmar och personal som såg till att tävlingen flöt på. Och ett STORT grattis till alla pristagare

TACK också till våra partners under SAGM: Tempo, Pomodoro restaurang & pizzeria, ICA Prima, Sävedalen, och GB-glass.

Foto SAGM 2023