Det vankas Champions League för andra året i rad för våra damer samt vår Staffan dömer som vanligt den här tävling. Resan till Milano fungerade bra och allt bagage med, vilket så inte alltid är fallet ;).

Här kommer en färsk rapport från gänget:

Varmt och kvavt i italien med len starkt ysande sol! 
Banorna är väldigt speciella och inte dem lättaste att hitta spel på! Just nu har vi hittat en turboboll som vi spelar på pinnbanan med 5valls spel. Det är det värsta exemplet och då får man har ju en aning om hur banorna är. 
Många följer inte samma standard eller spelsätt som vi är vana vid. 
Men det gör ju allting lite roligare också när man lyckas hitta något

Nu återstår bara att hitta konkreta spel på resterande banor.

Foto + Film

P.S Det saknas trottoarer i Italien. Någon som sett dom? D.S